ALL aBOARD Firiza

Evenimentul All aBoard

ALL aBoard Firiza, organizat de Umbrella Art Crew  pentru igienizarea și protejarea mediului înconjurator.

În vara anului 2019, am participat la evenimentul All aBoard Firiza organizat la lacul Firiza din apropierea Baii Mari. Evenimentul a avut ca scop igienizarea lacului, însă printr-o metoda ambidextra. Colectarea deșeurilor s-a făcut atat de pe uscat, cât și de pe apă, cu ajutorul paddle board-urilor. Pe lângă acțiunea propriu-zisă de colectare a deșeurilor, s-a urmarit și captarea atenției a cât mai multor oameni asupra imensei poluări care afectează grav ecosistemele lacurilor și pădurilor din România.

Proiectul curățător a fost inițiat de comunitatea de Stand Up Paddle Boarders din Baia Mare și din împrejurimi. Această comunitate se mărește continuu și speră ca prin astfel de acțiuni să îi implice și pe alți locuitori din zona Băii Mari și din cea a lacului Firiza în curățarea malurilor lacului si protejarea mediului înconjurător. Eveniment inspirat de Let’s Do It, Romania!

În dreapta găsiți harta zonei – Lacul este situat la 12km de orașul Baia Mare.

ALL aBOARD Firiza
Suport pentru hamac
Suport pentru hamac
ALL aBOARD Firiza
ALL aBOARD Firiza
ALL aBOARD Firiza
Suport pentru hamac
Suport pentru hamac
Suport pentru hamac

Stand Up Paddle Board

Plăcile gonflabile SUP prezente la All-aBoard Firiza au fost puse la dispoziție de catre participanți și de magazinul Ski&Bike din Baia Mare

Suporturile pentru hamac

Suporturile noastre de hamac sunt din cadre metalice formate din piese detasabile, usor de montat si de transportat. Acest lucru face instalarea hamacelor la evenimente foarte usoara. Pentru fixarea suporturilor am utilizat chingile Tree Huggers folosite in mod normal la hamacit, ca si protectii pentru copaci.

Participarea noastră

Am fost invitați la All-aBoard Firiza pentru amenajarea unei zone de relaxare și hămăceală pentru participanții la eveniment. Fiind o echipa completă, ne-am putut împarți încât să luăm parte și la acțiunile de curățare.

Hamacele utilizate

La evenimentul All-aBoard Firiza am folosit toate gamele noastre de hamace, in funcție de locul în care le-am montat:
-pentru relaxarea pe mal/ponton, am folosit hamacele din gama Familiarul
-pentru relaxarea pe apă, s-a pretat bine folosirea hamacelor din gamele Calatorul și Voinicul

Vezi mai multe detalii despre aceste game accesând cadranele de mai jos.

1. Calatorul Sofisticat

2. Calatorul Simplu

3. Voinicul

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește-ne și pe Facebook | Ummoc Hammocks – gândit și cusut în familie