Povestea Ummoc

Atelier românesc de hamace,
gândit și cusut în familie.

Suntem Ummoc Hammocks, un atelier romanesc de hamace, gandit si cusut in familie. Hamacele noastre sunt gandite pe gustul aventurierului din tine, fie ca este vorba de relaxare in casa, in parc, la mare sau la munte. Toate hamacele sunt echipate complet si beneficiaza de un sistem de prindere reglabil foarte usor de folosit. Nu ai de facut noduri, il montezi, il reglezi dupa bunul plac si esti gata de hamacit! Ne ocupam noi de toate lucrurile ca tu sa te poti relaxa in liniste.

La carma acestui brand suntem trei frati cu personalitati diferite dar cu un interes comun, absolventi de arhitectura, plini de idei si cu o pasiune foarte mare in directia outdoor. Am inceput impreuna acest proiect din dorinta de a ne face iesirile in natura cat mai placute si relaxante. In atelier, ne ocupam de fiecare etapa a produsului, de la gandit, la schitat si prototipat, pana la croit, cusut, pregatit si impachetat.

Am creat o comunitate frumoasa cu ajutorul clientilor nostri care ulterior ajung sa ne devina prieteni. Alege hamacul tau preferat si alatura-te comunitatii Ummoc.

Mai repede sau mai tarziu vom ajunge oricum sa ne cunoastem. 

Echipa Ummoc

Paul Sasaran

Director General & Co-fondator

Asistent arhitect (part I), pasionat de graphic design si sporturi in aer liber. Iubitor de drumetii in natura.

Petra Sasaran

Director adjunct & Co-fondator

Arhitect, pasionata de sporturi in aer liber. Iubitoare de drumetii in natura.

Dan Sasaran

Dezvoltator Produs & Co-fondator

Asistent arhitect (part I), pasionat de escalada. Iubitor de drumetii in natura.

ummoc

Echipa Ummoc este dornica de noi colaborari pentru promovarea si distribuirea de hamace


Hamacele Ummoc pot fi cadoul perfect pentru oricine. Relaxeaza-te intr-un mod unic si pune-ti hamacul in cele mai tari locuri!


Garantie

Toate hamacele noastre si protectiile de copac au o garanție de 2 ani pentru defecte de material sau de fabricație.


Comanda

Comandă acum online sa te poti bucura maine de hamacele noastre. Ai posibilitatea de a plati ramburs la curier sau prin plata cu cardul, online.


Oferim transport gratuit pentru comenzi peste 250 lei. Hamacele vor fi trimise prin FanCourier la adresa aleasa de tine, in urmatoarea zi lucratoare.